Zaden Bestellen

Zaden voor kruiden en groenten

Houd je van tuinieren of van lekker eten? Dan weet je, wat je zelf kweekt, smaakt het lekkerst! Ben je op zoek naar zaden voor de lekkerste bloemkool of een bijzondere basilicumsoort, of wil je liever augurken of zoete aardbeien kweken? ‘t Groene Stadshart staat voor je klaar, met zaden, maar ook met advies.

Zaden voor binnen- en buitentuinen

Het maakt niet uit of het gaat om een klein kruidentuintje op je balkon of een complete stadstuin voor zowel in- als buitenshuis. We hebben alle soorten zaden in huis voor fijnproevers en voor kenners, maar ook als je net begint met tuinieren kun je hier prima starten.

Maar daar stopt het niet, ook voor het betere gereedschap en al het andere wat je nodig hebt in en om je tuin vind je bij ‘t Groene Stadshart.

De zadenspecialist voor Groningen (en de rest van Nederland)

Onze winkel vind je in de stad Groningen, maar ook voor mensen die niet om de hoek wonen, staan we klaar. We leveren onze producten door het hele land. Maar mocht je in de buurt zijn, bij ’t Groene Stadshart vind je gezelligheid, maar bovenal vakmanschap en kennis. Een adres, waarvan je weet dat je kwaliteit krijgt.

Waarom ‘t Groene Stadshart?

  • Complete groene oplossingen van balkon tot stadstuin.
  • Vakkennis en creativiteit.
  • Persoonlijk advies met een bakje koffie.
  • Gebruik van eerlijke materialen.

Bestel hier je zaden.