Tuin: ontwerp, aanleg en onderhoud

Tuinontwerp

Een tuin of een balkon is steeds meer een verlengstuk van je interieur. Met creatieve ontwerpen voor kleine ruimtes, tuinen en outdoor designs zorgt ’t Groene Stadshart voor een optimaal buitenconcept waarin je je thuis voelt.

Jouw wensen en voorkeuren verwerken we in een uitdagend en eigentijds tuinontwerp. Ben je op zoek naar een combinatie van creativiteit, natuurlijke materialen en design, dan zit je hier goed.

Aanleg tuinen

Naast het ontwerpen van je tuin, kunnen we de (stads)tuin ook voor je aanleggen. We zorgen niet alleen voor de bloemen en planten, we bewerken de grond en zorgen ervoor dat de omheining of schutting geplaatst wordt. Zodat jij lekker kunt genieten in een oase van rust, maar de kinderen heerlijk kunnen spelen.

Onderhoud tuin

Elke tuin heeft onderhoud nodig. Heb je zelf geen tijd of zin om je bomen te snoeien of onkruid tussen de tegels weg te halen? ’t Groene Stadshart doet het graag voor je.

Alles voor je tuin in Groningen (en de rest van Nederland)

Onze winkel vind je in de stad Groningen, maar ook voor mensen die niet om de hoek wonen, staan we klaar. We leveren onze producten en tuindiensten door het hele land. Maar mocht je in de buurt zijn, bij ’t Groene Stadshart vind je gezelligheid, maar bovenal vakmanschap en kennis. Een adres, waarvan je weet dat je kwaliteit krijgt.

Waarom ‘t Groene Stadshart?

  • Complete groene oplossingen van balkon tot stadstuin.
  • Vakkennis en creativiteit.
  • Persoonlijk advies met een bakje koffie.
  • Gebruik eerlijke materialen.

Nieuwsgierig wat we voor je kunnen betekenen? Bel nu.