Stadstuinieren Groningen

Urban gardening

Heb je nog een hoekje over voor een kruidentuintje of wil je meer groen om je heen creëren? ’t Groene Stadshart heeft alles in huis om te beginnen met stadstuinieren, van plantenbakken tot volledige kassen, maar ook voor zaden, gereedschap en potgrond, ben je bij ons aan het juiste adres.

Je kunt overal je eigen groenten, fruit of kruiden verbouwen. Je hoeft echt niet over  een lap grond te beschikken om te starten met tuinieren. Ook in de stad, op een klein balkon of op je dakterras, kun je je groene vingers aan het werk zetten. Urban gardening of stadstuinieren wordt steeds populairder.

Tuinieren in de stad

’t Groene Stadshart adviseert graag en komt met creatieve oplossingen. Wil je weten hoe je een kleine ruimte het beste kunt benutten? Zet bijvoorbeeld een stellage in een dode hoek op je balkon of maak gebruik van de muren om planten op te hangen.

Stadstuinieren in Groningen (en de rest van Nederland)

Onze winkel vind je in de stad Groningen, maar ook voor mensen die niet om de hoek wonen, staan we klaar. We leveren onze producten voor stadstuinieren door het hele land. Maar mocht je in de buurt zijn, bij ’t Groene Stadshart vind je gezelligheid, maar bovenal vakmanschap en kennis. Een adres, waarvan je weet dat je kwaliteit krijgt.

Waarom ‘t Groene Stadshart?

  • Complete groene oplossingen van balkon tot stadstuin.
  • Vakkennis en creativiteit.
  • Persoonlijk advies met een bakje koffie.
  • Gebruik van eerlijke materialen.

Bekijk hier onze producten voor stadstuinieren.