Groenten en kruiden

Moestuin starten

Je eigen groenten en kruiden verbouwen is niet alleen leuk en gezond, maar ook nog eens erg makkelijk. Iedereen kan beginnen. Start met groenten en kruiden die eenvoudig te kweken zijn en die je veel eet: kies uit de vele soorten sla, basilicum, wortelen, prei, courgettes of pompoenen.

’t Groene Stadshart heeft alles voor de beginnende kweker, maar ook mensen met veel ervaring met het verbouwen van groenten en fruit kunnen hier terecht. Voor advies, maar ook voor de beste zaden, gereedschap en zelfs complete kassen.

Advies start en onderhoud kruiden- en groentetuin

Elke kruiden- en groentetuin heeft aandacht nodig, want onderhoudsvrije of onderhoudsarme tuinen bestaan niet. ’t Groene Stadshart adviseert graag. Door bijvoorbeeld elk groentegewas jaar na jaar een andere plek te geven, houd je de bodem gezond en verklein je de kans op ziekten en plagen.

Groenten en kruiden verbouwen in Groningen (en de rest van Nederland)

Onze winkel vind je in de stad Groningen, maar ook voor mensen die niet om de hoek wonen, staan we klaar. We leveren zaden voor groenten en kruiden door het hele land. Maar mocht je in de buurt zijn, bij ’t Groene Stadshart vind je gezelligheid, maar bovenal vakmanschap en kennis. Een adres, waarvan je weet dat je kwaliteit krijgt.

Waarom ‘t Groene Stadshart?

  • Complete groene oplossingen van balkon tot stadstuin.
  • Vakkennis en creativiteit.
  • Persoonlijk advies met een bakje koffie.
  • Gebruik van eerlijke materialen.

Bestel hier je groentezaden & kruidenzaden.